De juiste zorg

CBD Olie

Als verslaafde is het handig om naar een afkickkliniek te gaan wanneer je de grip op je leven verliest. Hiervoor heb je wel de juiste zorg nodig. Bij connection-sggz.nl kan je terecht met je verslaving, want ze behandelen een breed scala aan verslavingen. Hiervoor hebben ze allemaal een andere professional die verslaafde helpt met de grip op het leven. Ook als naaste van een verslaafde is het mogelijk om meer informatie te verkrijgen, informeer altijd bij een arts of instantie.

Gokverslaving

Met een gokverslaving kan je terecht bij connection-sggz.nl hier krijg je zorg op maat met een reïntegratie traject zodat je niet terugvalt in oude gewoonten. Met een gokverslaving moet je niet denken dat je de enige bent. 87% van de Nederlands heeft ooit wel eens gegokt. We identificeren een gokverslaving als de verslaafde geldgebrek heeft. obsessief is over gokken, geïrriteerd wordt over opmerkingen over het gokgedrag, relaties verwaarloosd worden of de verslaafde zijn baan verliest. 

Drugsverslaving

Een aantal van de meest veelvoorkomende drugs zijn: cocaïne, heroïne, mdma, meth, keta, speed en cannabis. Drugs is snel verslavend, omdat het vaak wordt ervaren als leuk en spannend. Hierdoor komen er vaak positieve gevoelens mee met drugs. Drugs gebruik heeft echter wel een aantal risico’s. Zo kan drugsgebruik leiden tot permanente schade, zoals een herseninfarct, aan de gezondheid die het dagelijkse leven beïnvloedt. Drugs is zowel lichamelijk als geestelijk verslavend, hierdoor kan het moeilijk zijn om zonder hulp te stoppen.

Heb jij last van een verslaving, schroom dan niet om hulp in te schakelen wanneer je denkt dat dit nodig is. Ook een naaste van een verslaafde kan informatie vragen bij connection-sggz.nl over hoe je moet omgaan met een verslaafde of andere dergelijke zaken. Ga altijd naar een arts voor gezondheidsadvies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *