Een nieuwe coupe

Het kan voorkomen dat u door wat voor een reden dan ook minder haar op uw hoofd heeft dan u zou willen. Misschien is dit genetisch bepaald of heeft een ongeval geleid tot een vermindering in haar. Een haartransplantatie kan de oplossing zijn voor dit probleem. Weer specialisten op het gebied van haar begrijpen hoe vervelend een vermindering in je haarlijn kan zijn. Dit is niet goed voor je zelfvertrouwen. Gelukkig is er goed nieuws. U bent niet de enige, en het kan verholpen worden. 25% van de mannen en soms vrouwen melden complicaties met de haarlijn, inhammen en/of haaruitval. Vrouwen geven ook meldingen over dun haar. Een Haartransplantatie is een blijvende oplossing voor een vervelend probleem. Gelukkig het ook niet iets om u voor te schamen, u bent zeker niet de enige. Een tijdelijke oplossing zou bijvoorbeeld een speciale shampoo zijn. Een haartransplantatie zorgt voor een blijvende mooie coupe. In deze blog gaan we dieper in op wat een haartransplantatie is en hoe het werkt.

Wat is het?

Het woord verraad al veel over de betekenis. Een haartransplantatie wordt ook wel een haarimplantatie genoemd. Kort gezegd en genoemd in de inleiding is een haartransplantatie een blijvende oplossing voor een tal van problemen met het haar. Inmiddels is de behandeling beproefd en ook zeer veilig. Ook is het mogelijk om haren op een andere plek dan u hoofd te plaatsen. Er zin voorbeelden waar er ook baardtransplantaties of zelfs wenkbrauwtransplantaties worden uitgevoerd. Bij de behandeling worden haarzakjes, ook wel grafts genoemd, op een andere plek gezet. Een haarzakje heeft ongeveer 2 tot 5 haren per zakje. Dit kan verschillen per persoon. Haren op de zijkant van het hoofd blijven langer zitten omdat deze minder gevoelig zijn voor problemen met het haar.

Hoe werkt het?

Zoals genoemd in bovenstaande alinea worden er grafts van de ene plaatst naar de andere plaats verzet. De haardichtheid op de nieuwe plek wordt vergroot en ook het haarvolume neemt toe. De donorgebieden zijn de plekken op uw lichaam waar u haar kunt missen. Vanuit deze plekken worden de haren naar bijvoorbeeld het hoofd verplaatst. De voorkant van het hoofd en de achterkant van het hoofd hebben vaak de nadruk. Nadat de zakjes hier zijn geplaatst en er wat tijd overheen gaat ziet het haar er natuurlijk en ook gelijkwaardig uit. Op deze manier kunt u weer met veel zelfvertrouwen door het leven, met haar op hoofd, baard of andere belangrijke plekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *