Gemakkelijk medicatie bestellen via internet

Ik weet nog goed dat ik als puber meisje voor het eerst condooms moest kopen in de lokale drogist. Doodeng. Met een vuurrood hoofd stond ik bij de kassa. Ik had enkel condooms nodig, maar om de aandacht wat af te leiden had ik ook maar een zak schepsnoep en wat haarelastiekjes op de toonband gelegd. Na het afrekenen stopte ik de condooms zo snel mogelijk diep in mijn tas weg, in de hoop dat dit voor eeuwig een geheim waar alleen ik en de oude dame achter de kassa vanaf wisten.

Veel mensen ervaren schaamte wanneer zij bepaalde producten in een winkel moeten kopen. Gelukkig kwam daar het internet, waar je alles kunt kopen wat je hartje begeert. En waar niemand van af hoeft te weten. In deze blog: ongemak voorkomen op het internet.

Je persoonlijke liefdesleven 

Ieder weet waar ze zitten in de stad, maar weinig durven er naar binnen te lopen: de sekswinkel. Zelfs even stil staan voor de etalage voelt als een schande. Sinds de online retail is het seksleven van menig Nederlander aanzienlijk spannender geworden. Want er is niets mis met nieuwsgierig zijn naar nieuwe manieren voor spanning in bed. Online hoeft niemand van jouw bestellingen af te weten.

Lichamelijke ongemakken of stoornis

De een spreekt er makkelijker over dan de ander. Maar lichamelijke ongemakken hangen veel mensen liever niet aan de grote klok. Er kan een taboe op heersen in de samenleving, of je eigenwaarde aantasten. Denk bijvoorbeeld aan een erectiestoornis, eetstoornis of schimmelinfecties op vervelende plaatsen. Voor dergelijke ongemakken biedt de online industrie een oplossing. Zo kun je medicatie zoals tadalafil bestellen . Ook kun je online deelnemen aan (anonieme) cursussen om te praten over je stoornis.

Stress of verleiding in de winkel

Een ander voordeel van online bestellen is dat je selectief aankopen kunt doen. In een winkel wordt je vaak verleidt meer mee te nemen dat je aanvankelijk had bedoelt. Vaak is dat onschuldig: je neemt een reep chocolade mee omdat deze in de aanbieding is. Maar wanneer je van een rookverslaving af probeert te komen kan een bezoek aan de supermarkt confronterend zijn. Voor de winkel staan regelmatig mensen te roken. De verleiding om dan langs de kassa te lopen en zelf een pakje mee te nemen kan daardoor toenemen. Gelukkig kun je champix online kopen, evenals sigarettenpleisters en andere tools om dergelijke omstandigheden te voorkomen. Om dezelfde reden – namelijk verleiding – kan het online bestellen ook een uitkomst bieden aan mensen met financiële problemen. In de winkel koop je vaak meer dan je eigenlijk nodig hebt. Niet gek: alle marketing strategieën in de winkel zijn daar op gericht. Online heb je je aankopen veel beter in de hand en kun je beter overzicht houden van je uitgaven.

Zo heeft het online winkelen dus vaak de mogelijkheid ons van onze ongemakken te ontzien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *