Kaarsrechte tanden zonder metaal in je mond dankzij de invisible beugel

Als kind is het vrij normaal dat je tanden schots en scheef staan. De kans dat alle tanden na het wisselen van de melktanden meteen recht doorkomen en je een kaarsrecht gebit geven is heel klein. Soms valt het nog mee met de afwijkingen en kun je als volwassene nog prima voor de dag komen, maar het is eigenlijk nooit echt kaarsrecht. Dat is tegenwoordig echter wel de norm en dat komt mede door het feit dat jonge kinderen vrijwel altijd een beugel krijgen. Daardoor hebben de meeste jongvolwassen nu mooie rechte tanden. Het is daardoor ook lastig te zeggen wat nu de oorzaak is en wat het gevolg. Er is een periode geweest waarin het aantal beugels voor kinderen toenam. Maar op dat moment hadden de volwassen zelf nog lang niet allemaal een beugel gehad. Vervolgens kwamen er meer en meer menen met rechte tanden en daardoor is het plaatsen van een beugel als het ware gestandaardiseerd. Hierdoor krijgen zelfs kinderen met relatief rechte tanden toch een beugel om het helemaal 100% recht te trekken. Als kind is dan ook het niet zo erg om met een blokjesbeugel rond te lopen, omdat bijna iedereen van die leeftijd met een dergelijke blokjesbeugel rondloopt. Daardoor is het dragen van een beugel vrij normaal. Maar als je volwassen bent en je tanden recht wilt zetten, dan is het uiteraard een heel ander verhaal. Daar waar je bij een kind niet raar op kijkt als die een beugel heeft, doe je dat bij een volwassene juist wel. Het is dan ook fijn dat je tegenwoordig ook een invisible beugel kunt dragen. Daardoor kun je je tanden weer recht zetten zonder dat iemand het door heeft. Wat dat betreft is het een goed idee om eens te kijken naar de diensten van Orthoclear. Hier kun je namelijk terecht voor een dergelijke invisible beugel. Deze onzichtbare beugel is gemaakt van doorzichtig kunststof. Je plaatst de beugel gemakkelijk om je tanden en vervolgens zijn de tanden gewoon zichtbaar. Je moet echt goed kijken om te kunnen zien dat er een laagje kunststof over de tanden heen zit. Je kunt dan ook gewoon verder met je leven, zonder dat iedereen constant moet vragen waarom je een beugel hebt op jouw leeftijd. Een blokjesbeugel valt namelijk heel erg op en is wat dat betreft een blikvanger en gespreksstarter. Maar je moet maar net zin hebben om altijd over je beugel te kletsen. Met de invisible beugel bepaal je zelf of en wanneer je over je beugel praat. 

Bestel de invisible beugel direct via orthoclear.nl

Het mooie van een invisible beugel is dat het ook veel minder tijd en moeite kost om deze te bestellen en te passen. Er wordt een scan gemaakt van je gebit en daar moet je uiteraard voor langskomen, maar daarna wordt de invisible beugel in het lap geprint. Vervolgens kun je zelf de invisible beugel in doen en via steeds nieuwe setjes je tanden alsmaar rechter buigen. 

Kijk voor meer informatie op de website

Als je wilt weten hoeveel een invisible beugel kost of hoe lang je deze moet dragen, dan kun je terecht op de site. Verder vind je hier informatie over: 

  • De precieze werking van de beugel
  • Whitening 
  • Betalen in termijnen

Lees meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *